fredag 11 januari 2008

Vårens böcker 2008

Mitt i den värsta förkylningstristessen med idel snörvlande och hostande möts jag av en rejäl, men trevlig duns ute i hallen - Svensk bokhandels Vårkatalog har kommit! Ska genast ge mig i kast med den.

4 kommentarer:

Calliope sa...

Visst blir man glad när den kommer! Jag får den inte hem dock utan får fajtas med kollegorna på jobbet om vårt enda ex... Men vad tyckte du om vårens nummer? Var den inte lite tunn, inte bara till formatet utan också till innehållet? Jag menar, vart finns de där riktigt fantastiska släppen som man bara längar efter? Ska alla spara allt till sommarmånaderna? Har gnällt om det hemma hos mig, så jag ska inte göra det här också, men lite trist känns det.
http://calliope-books.blogspot.com/2008/01/vrens-bcker.html

Erika sa...

Calliope: Jo, jag håller med. Lite tunt var det allt, även om det alltid är kul att bläddra ändå... Generellt sett brukar höstkatalogerna vara fylligare och visa upp intressantare utgivning, tycker jag.

Ylva sa...

Ugh vad frustrerad jag blir när ni pratar om innehållet i Vårens Böcker! Jag har än så länge inte fått mitt ex och längtar efter kommande högstidsstund med katalogen i nästa vecka!

Erika sa...

Ylva: Hoppas du fick tag på den idag (måndag)!