fredag 5 september 2008

Nattfåk!

Idag har jag varit ledig från såväl föreläsningar som jobb, även om jag pliktskyldigt läst lite kurslitteratur. Medan jag efter en sen lunch satt och slappade järnet framför första säsongen av Sex and the city (fick nämligen minishoeboxen med hela serien i födelsedagspresent!) trillade ett mail in från min ena arbetsplats: mitt reserverade exemplar av Johan Theorins extremt efterlängtade Nattfåk fanns nu att hämta! Jag begav mig dit direkt för att hämta den och samtidigt passa på att lämna några andra böcker... Med sambon på konferens och inte så mycket mer inbokat i helgen än en fika på lördag och jobb på söndag, borde jag hinna läsa en del i alla fall.

5 kommentarer:

emm sa...

Den vill jag också läsa NU. Men jag har egentligen köpstopp på inbundet och på bibblan lär det vara ganska många i kö vid det här laget. Buuhu.

Erika sa...

Emm: Jo, på biblioteket gäller det verkligen att hålla sig framme. Kan rekommendera Svensk bokhandels höst- och vårkataloger för att få bra koll på släppen och sedan kunna reservera i god tid.
Är förresten halvvägs genom Nattfåk nu och hittills är jag inte det minsta besviken!

Lena sa...

Visst är det kära sex and the city riktigt bra, har också den boxen. Jag och min man har säkert sett igenom den minst tre gånger. Tröttnar aldrig på den.

emm sa...

Svensk bokhandel dimper redan ner i min postlåda. Skulle nog inte klara mig utan den. :)

Erika sa...

Lena: Jag har nog redan sett alla avsnitt minst tre gånger innan jag fick boxen, så man känner verkligen igen vartenda ett... Men jag gillar att se dem i ordning för en gångs skull, inte bara råka se någon repris på måfå.

Emm: Nej, det är en typiskt bra tidskrift.