onsdag 19 november 2008

If I was a poet...

... så skulle jag heta Sapphire. (Tyvärr var det något galet med koden, så jag sätter bara in bilden här och länkar till resultatet istället.)

Om man tittar på andra bloggares resultat så verkar testet innehålla många kända namn, t.ex. Sylvia Plath och Gertrude Stein, så döm därför om min förvåning när denna för mig helt okända poet dök upp. Ber på förhand om ursäkt för min eventuella obildning, men vem sjutton är Sapphire?

8 kommentarer:

Full bokhylla sa...

Jag blev också henne, och har INGEN aning om vem det är. Såg att läget var detsamma för Expressens bokbloggare..

Bokomaten.. sa...

Japp, me 2, tydligen stor känd nu levande poet i USA men jag har aldrig hört talas om henne. Känns dock skönt att men blev någon som fortfarande lever.;)

Tekoppen sa...

Jag blev Sylvia Plath. Och jag som knappt ens gillar henne. Varför, O varför fick jag inte bli Emily Dickinson (som rråkar vara en stor förebild)? Känner mig förolämpad :/

Erika sa...

Puh, då är det inte bara jag...

Full bokhylla: Det såg jätteskumt ut när man klistrade in koden, typ långt tomrum och sen syntes inte hela texten.

Bokomaten: Ja, det är kanske så man får se det!

Tekoppen: Jag hade gärna varit Sylvia Plath, minus det suicidala draget då. Men Emily Dickenson är också en favorit. Gillar hennes rytm och rim!

La Bibliofille sa...

Jag blev också Sylvia Plath, och är mycket nöjd med det. Löste problemet med den dumma koden med att ta ett sådant där screenshot (eller vad det nu heter, någon som vet ett svenskt ord för detta fenomen?) och sedan beskära fram resultatrutan.

Erika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Erika sa...

La bibliofille: Det var ju smart! Skärmdump tror jag man brukar kalla det på svenska.

Bokmania sa...

Jag blev Sapphire, jag också. Inte heller jag vet vem hon är. Vi som är "av samma virke" kanske ska ta och läsa något av henne för att se om testet var pålitligt, hehe.

PS. Hade samma problem med koden och bilden. Gav upp.