söndag 11 oktober 2009

Jag sätter punkt

Efter några turer fram och tillbaka, där det blivit allt glesare mellan inläggen, har jag kommit fram till att det nu är dags att sätta punkt för den här bloggen. Jag älskar fortfarande att läsa, men har varken tid eller ork att skriva om mina läsupplevelser just nu, bl.a. för att jag har ett nytt och roligt heltidsjobb att sätta mig in. Det har dock varit jättekul under de här två åren, inte minst p.g.a. alla kommentarer jag fått. Naturligtvis kommer jag att fortsätta läsa många av de eminenta bokbloggar som finns - ni utgör viktiga inspirationskällor för mig i mitt läsande! Kanske kommer jag tillbaka nån gång i framtiden, men just nu känns det alltså rätt med ett avslut. Tack för mig!

PS. Jag stänger av kommentarsfunktionen om ca en vecka, men kan fortfarande kontaktas via bockermedmera@gmail.com.

6 kommentarer:

Bokomaten.. sa...

ÅH, lycka till med jobbet! Vi kommer sakna dig här, i alla fall jag! Hoppas du kommer tillbaka någon gång och att du inte försvinner helt!

Magix Bokbabbel sa...

ånej, jag tycker alltid det är lite synd när människor slutar blogga. Även jag önskar dig lycka till med jobbet och varmt välkommen tillbaka igen ifall du ändrar dig! Säkerligen får du en hel del mer lästid iaf :)

Aidaho sa...

jag håller med föregående talare! Jag önskar dig lycka till!

Tekoppen sa...

Tråkigt för oss som gillar din blogg, men jag kan förstå lockelsen. Hoppas att du trivs med ditt val, alternativt gör det ogjort! Och ha det så bra på ditt jobb, ber att få gratulera :)

Hermia sa...

Även jag stämmer in med de andra - stort lycka till!

Erika sa...

Tack allihop för alla snälla ord - de värmer! Om jag någon gång kommer tillbaka så meddelar jag förstås er... Ha det så fint och blogga på! :)